Onze diensten

Uw makelaar

Of u nu op zoek bent naar de perfecte bedrijfsruimte om te huren, te kopen of te verkopen, wij staan voor u klaar met onze expertise en toewijding.

Met een diepgaande kennis van de markt en een persoonlijke aanpak helpen we u graag bij het realiseren van uw zakelijke doelen. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw vastgoeddromen waar te maken

Bedrijfsvastgoed kopen/verkopen

Op zoek naar de perfecte bedrijfsruimte? Of wilt u uw huidige vastgoed verkopen? Wij zijn uw partner in commercieel vastgoed, of het nu gaat om aankoop of verkoop. Met onze expertise en toewijding helpen we u bij het vinden van de ideale locatie of bij het succesvol verkopen van uw vastgoed. Neem contact met ons op en laat ons uw bedrijfsdoelen realiseren!

Bedrijfsvastgoed huren/verhuren

Op zoek naar de perfecte bedrijfsruimte om te huren? Of wilt u uw huidige pand verhuren? Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw huur- en verhuurbehoeften in commercieel vastgoed. Met onze ervaring en deskundigheid helpen we u bij het vinden van de ideale huurlocatie of bij het succesvol verhuren van uw pand. 

Beleggingsobjecten

Ontdek investeringskansen met ons diverse aanbod aan beleggingsobjecten.

Aanbod Verkoop

Vind de perfecte huurobjecten die passen bij uw zakelijke behoeften en doelen

Aanbod Verhuur

vind de perfecte match voor uw bedrijfsbehoeften. Bekijk ons aanbod.

Wiebe Jongsma

Bedrijfsmakelaar