Over Ons

U zoekt, wij vinden

OC Bedrijfsmakelaars koppelt jarenlange ervaring aan actuele vak- en marktkennis. Als all-round bedrijfsmakelaar zijn wij actief in Noord-Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop en aan- en verhuur van alles op het gebied van bedrijfsgerelateerde objecten; kantoren, winkels, horeca, bouwgrond en bedrijfspanden. Tevens hebben wij prachtige beleggingsobjecten in de portefeuille.
+ 0
beschikbare Objecten
+ 0

objecten Verkocht

+ 0

objecten Verhuurd

+ 0

jaar ervaring

Waarom klanten ons kiezen

Wij bieden begeleiding bij elke stap

particulieren, ondernemers en banken vragen ons regelmatig om een solide advies als het gaat om vastgoedbeleggingen, herontwikkelingsadvies en contract screening. De zorgvuldig opgebouwde expertise van OC Bedrijfsmakelaars is van absolute meerwaarde bij uw gegeven opdracht.

OC Bedrijfsmakelaars bestaat 25 Jaar

OC Bedrijfsmakelaars viert in 2024 hun 25-jarig bestaan. Opgericht door Theo Overduin en Paul Casander in 1999, begonnen ze als 'Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars'. Na 15 jaar Zuiderpark, verruilden ze het statige pand voor de locatie aan de Hereweg. Nadat Paul met pensioen ging in 2016 werd de naam veranderd naar OC Bedrijfsmakelaars. Terwijl Theo voorlopig doorgaat, bereiden zijn zoon Pieter Overduin en Wiebe Jongsma zich voor om het roer in de toekomst over te nemen.

Expertise & Ervaring

Bij OC Bedrijfsmakelaars hebben we een team van makelaars met een diepgaande kennis van de lokale markt in Noord-Nederland.

Uitgebreid Netwerk

Als toonaangevende makelaar in Noord-Nederland hebben we een uitgebreid netwerk van potentiële kopers, verkopers en investeerders opgebouwd.

Maatwerkoplossingen

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke vastgoedbehoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan die zijn afgestemd op de specifieke doelstellingen en vereisten van elke klant.

Transparantie & Betrouwbaarheid

Transparantie en betrouwbaarheid staan centraal in alles wat we doen. We geloven in eerlijk advies, heldere communicatie en betrouwbare begeleiding gedurende het hele proces.

Onze Missie?

Wij helpen mensen en vastgoed elkaar te vinden

Wiebe Jongsma

Bedrijfsmakelaar