huren & Verhuren

Wij brengen vraag en aabod samen

Huur of verhuur uw vastgoed met vertrouwen en gemak

Uw ambities vinden hun match in ons uitgebreide vastgoedaanbod. Of u nu een bedrijf wilt starten, een nieuwe locatie zoekt, of uw vastgoed wilt verhuren; wij staan klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale plek!

Bekijk ons aanbod van commercieel vastgoed en laat ons u helpen bij het vinden van uw ideale locatie. Of u nu een bedrijfsruimte, kantoor of winkel zoekt; wij zijn gespecialiseerd in elk type bedrijfs onroerend goed en bieden dagelijks advies aan ondernemers.

Het huren van vastgoed vereist een andere aanpak dan het kopen. Maar maakt u zich geen zorgen, wij kennen de dynamiek van de huurmarkt als geen ander.

Wilt u uw vastgoed verhuren? Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij streven naar een langetermijnbenadering en helpen u graag bij het vinden van de juiste huurders en het opstellen van de benodigde contracten.

Laat ons u helpen bij het vormgeven van een succesvol traject en het realiseren van uw wensen.

Kantoorruimte huren

Ontdek onze diverse selectie kantoorruimtes voor verhuur, ideaal voor startups en gevestigde bedrijven. Vind de ideale locatie voor uw onderneming met onze deskundige begeleiding.

Bedrijfsruimte huren

Van industriële lofts tot moderne bedrijfsgebouwen, wij bieden een breed scala aan bedrijfsruimtes te huur aan. Ontdek onze diverse portfolio en vind de ideale ruimte voor uw bedrijf.

Winkelruimte huren

Op zoek naar een nieuwe locatie voor uw winkel? Verken onze beschikbare winkelruimtes en vind de perfecte plek om uw retaildromen te realiseren.

Horecaruimte huren

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw restaurant, café of andere horecagelegenheid? Bekijk onze beschikbare horecaruimtes en vind een bruisende plek waar uw culinaire visie tot leven kan komen

UW WENSEN STAAN CENTRAAL

Persoonlijke Betrokkenheid:

Onze makelaars werken nauw met u samen, luisteren naar uw wensen en bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de juiste beslissingen neemt.

Innovatief Denken:

Wij omarmen innovatie en creativiteit in ons werk. Of het nu gaat om het vinden van unieke kansen op de markt of het bedenken van slimme strategieën om uw wens te volbrengen, wij streven ernaar om vernieuwend te zijn en het maximale uit elke transactie te halen.

Transparante Communicatie:

Bij OC Bedrijfsmakelaars geloven we in openheid en transparantie. We houden u constant op de hoogte van de voortgang van uw transactie, bieden duidelijke communicatie en zorgen ervoor dat u vol vertrouwen kunt handelen in de vastgoedmarkt.

Off-market Mogelijkheden:

Niet alle kansen zijn direct zichtbaar op de openbare markt. Bij OC Bedrijfsmakelaars hebben we toegang tot off-market mogelijkheden, buiten het reguliere aanbod om. In meer gevallen dan u zal denken, adviseren wij op deze manier huurders, verhuurders, kopers en verkopers met de gewenste uitkomsten.

Langdurige Relaties:

Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. We willen niet alleen een transactie afronden, maar een partner zijn die u door elke fase van uw vastgoedreis begeleidt. Of u nu een bedrijfsruimte wilt kopen of verkopen, wij zijn er om u te ondersteunen bij het realiseren van uw vastgoeddoelen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u klaar om uw vastgoeddoelen te verwezenlijken? Neem vandaag nog contact op met OC Bedrijfsmakelaars en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de ideale ruimte voor uw onderneming, of bij het succesvol verkopen van uw bedrijfsvastgoed. Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle toekomst voor uw bedrijf.

Wiebe Jongsma

Bedrijfsmakelaar