Ontdek Onze Expertise & Diensten

Professioneel vastgoedadvies op maat

Wegens het succesvol verhuren en verkopen van vele panden zijn wij op zoek naar nieuw aanbod. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend verhuur- en/of verkoopadvies om inzicht te krijgen in de waarde van uw pand.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN

Onze expertise

Winkelruimte

Wilt u uw winkelruimte verhuren of verkopen? Wij kennen de markt als geen ander, zowel in Groningen als daarbuiten.

Kantoorruimte

Wij hebben altijd de geschikte huurder of koper voor uw kantoorruimte, van start-up tot corporate.

Beleggingsobjecten

Ondanks de uitdagingen van de huidige markt sluiten wij nog steeds transacties. Vanuit ons jarenlang opgebouwde netwerk hebben wij diverse kopers voor uw object.

Bedrijfsruimte

Wanneer u graag uw bedrijfsruimte wilt verhuren of verkopen, brengen wij vraag en aanbod naar wens bij elkaar, hier zijn we tenslotte al 25 jaar bedreven in.

Bouwgrond

Overweegt u om uw kavel te verkopen? Wij gaan graag in gesprek om u te voorzien van advies.

KLANTEN AAN HET WOORD

Lees enkele ervaringen van tevreden klanten. Ontdek hoe wij hen hebben geholpen bij het vinden van de gewenste huurders, het realiseren van succesvolle verkopen en het maximaliseren van de waarde van hun vastgoedinvesteringen. 

Een zeer groot pluspunt was Theo zijn uitgebreide netwerk van potentiële beleggers voor mijn pand. Hij was altijd telefonisch bereikbaar en erg snel en duidelijk in zijn antwoorden. Belde vaak om bepaalde zaken met mij te bespreken. Theo heeft al het nodige gedaan om mijn pand snel en op de best mogelijke manier in de markt te zetten en een mooi verkoopresultaat te realiseren.''

FAQs

ONTDEK MEER OVER ONZE DIENSTEN

Bij OC Bedrijfsmakelaars begrijpen we dat u mogelijk vragen heeft over onze diensten en procedures. Om u volledig te informeren, hebben we enkele van de meest gestelde vragen verzameld en van duidelijke antwoorden voorzien. Lees verder om meer te weten te komen, of neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies.

Onze bewezen staat van dienst en uitgebreide ervaring stellen ons in staat om effectieve marketingstrategieën te implementeren en ons uitgebreide netwerk van potentiële huurders/kopers aan te spreken. We hebben een succesvol trackrecord in het snel en efficiënt verhuren of verkopen van panden, en we blijven ons inzetten om de beste resultaten voor onze klanten te behalen.

We begrijpen dat kosten een belangrijke overweging zijn. Onze tarieven zijn transparant, en we streven ernaar om een eerlijke en rechtvaardige vergoeding te vragen voor onze diensten. We zullen duidelijk alle kosten en commissies bespreken voordat we aan de slag gaan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Onze toewijding aan klanttevredenheid en onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt zijn enkele van onze belangrijkste onderscheidende factoren. We bieden een persoonlijke benadering, maatwerkadvies en een bewezen trackrecord van succes. Bovendien investeren we voortdurend in training en technologie om onze diensten voortdurend te verbeteren.

Absoluut. We beginnen altijd met een grondige analyse van uw pand en uw doelstellingen, zodat we een gepersonaliseerde marketingstrategie kunnen ontwikkelen die aansluit bij uw specifieke behoeften. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om potentiële huurders/kopers te bereiken die perfect passen bij uw pand en uw wensen.

Hoewel we streven naar snelle resultaten, begrijpen we dat sommige panden meer tijd nodig hebben om de juiste huurder of koper te vinden. Als uw pand niet binnen de verwachte periode wordt verhuurd/verkocht, zullen we samen met u de strategieën evalueren en aanpassen om uw doel te bereiken. Uw tevredenheid en succes zijn onze prioriteit.

Ons proces begint altijd met een grondige analyse van uw pand en uw doelstellingen, gevolgd door een gepersonaliseerd adviesplan. We begeleiden u stap voor stap door het hele proces, van het opstellen van marketingmateriaal en het organiseren van bezichtigingen tot het onderhandelen over contracten en het afhandelen van administratieve taken. U kunt op ons rekenen voor professionele begeleiding en ondersteuning gedurende het hele traject.

Recente Transacties

STAAT UW AANBOD HIER BINNENKORT OOK TUSSEN?

Bespreek de mogelijkheden

Maak vrijblijvend een afspraak met ons 


    Ik ga akkoord met de   

    Direct Contact

    Contact Details

    Wiebe Jongsma

    Bedrijfsmakelaar